Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε τον πρώτο του αγώνα στην ημερίδα στον Άγιο Κοσμά έχοντας ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 7.65μ. Λίγες ώρες αργότερα έχει αυξήσει το ατομικό του ρεκόρ και (ανεπίσημα) βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο ρεπορτάζ του Sportsfeed είχαμε αναφέρει ότι ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι φέτος δείχνει μεγάλη διάθεση στον κλειστό (που δεν του πολυάρεσε) και στις προπονήσεις έχει κάνει άλματα στα οκτώ μέτρα.

Στον πρώτο του μόλις αγώνα και με τα πόδια του ακόμα να είναι βαριά, προσγειώθηκε στο 7.89μ. στην τελευταία του προσπάθεια, ενώ στην πρώτη είχε κάνει 7.82μ. Το 7.89μ. είναι μία επίδοση που ανεπίσημα (δεν είναι επίσημος αγώνας η ημερίδα στον Άγιο Κοσμά) αποτελεί την κορυφαία στον κόσμο αυτήν την στιγμή στον κλειστό στίβο ξεπερνώντας το 7.82μ. που έχει κάνει ο Τζαμαϊκανός Ομπράιεν Γουόσομ.


Πήρε την κορυφαία επίδοση από τον Τεντόγλου

Λίγες ώρες άντεξε έστω και ανεπίσημα το 7.89μ. του Τεντόγλου ως κορυφαία επίδοση στον κόσμο καθώς πριν από λίγο ο Τσαρλς Μπράουν πήδηξε 8.03μ.

Στο Κόρκι Κλάσικ που διεξάγεται στο Λάμποκ του Τέξας, o 21χρονος Αμερικανός έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ καθώς είχε 7.89μ. στον κλειστό για να πηδήξει σήμερα 8.03μ. Μάλιστα λίγο αργότερα έτρεξε και στα 60μ. όπου και εκεί έκανε ατομικό ρεκόρ με 6.83μ. (είχε 6.92).

Στο ίδιο μίτινγκ και στο ύψος των ανδρών, ο Τρέι Κάλβερ πέρασε το 2.33μ. κάνοντας τρεις φορές ατομικό ρεκόρ (είχε 2.27μ.).
Στο Κεντάκι, ο Ομάρ Μακλάουντ έτρεξε τα 60μ. εμπόδια σε 7.53 κάνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, ενώ στο ίδιο αγώνισμα στις γυναίκες, η Κένι Χάρισον έκανε 7.82 και έγινε η πρώτη φέτος που κατέβηκε τα οκτώ δευτερόλεπτα.

sportsfeed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.