«Ετοιμάζω ταξίδι» τραγουδάει η Ελένη Δήμου και ήρθε η στιγμή για να κάνεις το ταξίδι που έχεις οργανώσει εδώ και καιρό.

Οι κανόνες της μόδας εν πτήσει είναι διαφορετικοί από εκείνους του εδάφους. Και σίγουρα η άνεση πρέπει να υπερτερεί του στυλ.

Οταν είσαι καθηλωμένη για ώρα στο κάθισμα του αεροπλάνου πρέπει να νιώθεις άνετη με τα ρούχα σου για να μπορέσεις να απολαύσεις το ταξίδι όσο πιο αναπαυτικά μπορείς.

Εκτός όμως από την άνεση που είναι πολύ σημαντική, πρέπει να φοράς και ρούχα που θα σε βοηθήσουν να μην κολλήσεις στον έλεγχο του αεροδρομίου. 

Για να μην είσαι εσύ η ενοχλητική του αεροδρομίου που προκαλέις την ουρά στον έλεγχο και αυτή που θα τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα για τον…λάθος λόγο, προσπάθησε να μην κάνεις αυτά τα τρία πράγματα που σε συμβουλεύει μια γυναίκα που έχει δουλέψει στην ασφάλεια του αεροδρομίου.

Για να μπορέσεις να ξεμπερδέψεις γρήγορα από τον έλεγχο πρέπει να μην φορέσεις τα παρακάτω:

1. Μaxi φορέματα και φούστες
Δεν κάνεις εύκολο το έργο του προσωπικού ασφαλείας που θέλει να ελέγξει αν κρύβεις κάτι επικίνδυνο πάνω σου. Τι θα κάνουν; Θα ψάξουν κάτω από την φούστα σου; Τα παντελόνια που διαγράφουν τις καμπύλες σου είναι πολύ πιο βολικά για να ξεμπερδεύεις γρήγορα.

 

2. Τσιμπιδάκια στα μαλλιά και ρούχα με τρουκς και μεταλλικά κουμπιά

Αν έχεις πιάσει τα μαλλιά σου με πολλά τσιμπιδάκια ή αν τα έχεις βάλει στο κεφάλι σου για αξεσουάρ πρέπει να μην το δοκιμάσεις την ημέρα που θα πετάξεις. Στον έλεγχο που θα περάσεις σίγουρα θα προκαλέσουν τους αισθητήρες του αεροδρομίου. Για τα διακοσμητικά τρουκς ούτε λόγος. Προτίμησε να μην φορέσεις κάτι με μεταλλικά κουμπιά, γιατί σίγουρα θα σε σταματήσουν για να σε ψάξουν.

3. Militaire παντελόνια και σορτσάκια

Τα παντελόνια αυτά και τα σορτς είναι ένα από τα πιο δύσκολα είδη ρουχισμού στο αεροδρόμιο, λέει η Kimberly Pruitt. Ολες οι διαφορετικές τσέπες γίνονται μια μεγάλη ταλαιπωρία, διότι σχεδόν πάντα ενεργοποιούν τον συναγερμό. Υπάρχει πάντα ένας αναπτήρας ή ένα σύνολο κλειδιών που έχετε ξεχάσει σε μια κρυφή τσέπη.

Ετσι, αν θέλεις να περάσεις από την ασφάλεια του αεροδρομίου γρήγορα και ομαλά,  στην επόμενη πτήση σου, έχε τα παραπάνω κατά νου.

Καλό ταξίδι!

 

 

bovary

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.