Αναλυτική πρόγνωση

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Στο νότιο Αιγαίο θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες κυρίως στη βόρεια Κρήτη.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο από τα δυτικά. Παγετός νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.



Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες κυρίως στην βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, με την ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες λόγω ομίχλης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ που από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.