Από παλιούς και νυν αθλητές

Την αποθέωση γνώρισε για μία ακόμη φορά ο μοναδικός Νίκος Γκάλης από πρώην συναθλητές του αλλά και νυν αστέρες του ελληνικού μπάσκετ στη διάρκεια εκδήλωση με τίτλο «Nick Galis Hall of Famous Game» που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά.

Στην εκδήλωση προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα μπασκεμπολίστα, το παρών έδωσαν οι Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής ΠΑπαλουκάς, Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης κ.α.

Μετά την παρουσίασή του Νίκου Γκάλη στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ο ίδιος τόνισε πως «τότε, ήταν μια εποχή που το μπάσκετ ήταν στα πάνω του, λόγω του ’87.

Μαζί με τα άλλα παιδιά προσφέραμε στην κοινωνία κάτι που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες. Μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα δεν υπάρχει. Το Hall Of Fame είναι η κορυφή για κάθε μπασκετμπολίστα. Χάρηκα που ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη».


Ο παλιός του συμπαίχτης, Παναγιώτης Γιαννάκης υποστήριξε λέγοντας ότι «σε όλη την Ευρώπη, όσοι παρακολουθούσαν το άθλημα, έβλεπαν τον Νίκο σαν κάτι ξεχωριστό. Ακόμη και τώρα, όταν πηγαίνω στο εξωτερικό, υπάρχουν άνθρωποι που με ρωτούν τι κάνει ο Νίκος».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι μπάσκετ με τη συμμετοχή πολλών παλαιμάχων και εν ενεργεία παιχτών. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και της «Κιβωτού του Κόσμου».

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.