To Audi Q2 που δοκιμάζεται αυτήν την περίοδο στο Nürburgring διαφέρει από αυτά που κυκλοφορούν στους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς δρόμους, μιας και έχει φουσκωμένα φτερά και μεγάλους τροχούς.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το SQ2 που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και θα ξεχωρίζει και με τον επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα του με την επιγραφή quattro στο splitter, τις τονισμένες ποδιές και τον (προαιρετικό) διαχύτη στο πίσω μέρος. Ανάλογοι, σπορ ρυθμοί υιοθετούνται και στο εσωτερικό, ενώ η ανάρτηση θα είναι πιο χαμηλωμένη και τα φρένα αναβαθμισμένα.

Κινητήρας του Audi SQ2 θα είναι ο 2.0 TFSI στην έκδοση του των 310 ίππων και των 400 Nm που χρησιμοποιείται και στο S3, ενώ πέρα από την τετρακίνηση θα συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Για το RSQ2, αν ποτέ υπάρξει, η επιλογή κινητήρα, σύμφωνα και με τη λογική της Audi Sport είναι μια: ο πεντακύλινδρος των 2.500 κυβικών με μια απόδοση γύρω στους 400 ίππους.

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.