Δείτε την υπόθεση των ταινιών και τα trailer

Χριστούγεννα & ΣΙΑ

(στα Ελληνικά)

Ώρα προβολής – 18.30

Πλοκή: Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άι Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα! Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άι Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να ανακαλύψει μια λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Τζαμάικα

(Ελληνική δραμεντί)

Ώρα προβολής – 20.30

Πλοκή: Δύο αδέρφια. Ο Τίμος είναι διάσημος παρουσιαστής της τηλεόρασης και πεθαίνει σε λίγο. Ο Άκης είναι δημόσιος υπάλληλος και δεν έχει ζήσει ποτέ του. Ο Άκης και ο Τίμος, δυο αποξενωμένα, πεισματάρικα αδέρφια που έχουν χρόνια να μιλήσουν, ξαναβρίσκονται στην κηδεία της μητέρας τους. Με αφορμή τα χρήματα που χρωστάει ο Άκης στην τράπεζα και κάτω από την ασφυκτική πίεση της γυναίκας του, Πόπης, δέχεται να δουλέψει για τον Τίμο και τα δύο αδέρφια βρίσκονται ξανά μαζί. Όταν στην εξέλιξη μάθει για την ασθένεια του αδερφού του, ο Άκης θα παρατήσει όλη του τη ζωή για να σταθεί δίπλα στον αδερφό του κι ο Τίμος θα ξεπεράσει τις δυνάμεις του για να δείξει στον Άκη τι σημαίνει να ζεις.

Το Μυστικό των Μαρομπόουν

(τρόμου)


Ώρα προβολής – 22.30

Πλοκή: Ο εικοσάχρονος Τζακ Μάρομποουν, η μικρότερη αδελφή του και τα δύο μικρότερα αδέλφια του έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια ασφαλή καθημερινότητα στο λαβυρινθώδες σπίτι τους, μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Σιγά σιγά, όμως, πείθονται ότι στη σοφίτα του σπιτιού τους κατοικεί ένα διαβολικό πνεύμα και προσπαθούν ενωμένοι να το καταστρέψουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.