Πραξη και Θεωρια
Το Φροντιστήριο Πράξη + Θεωρία σε συνεργασία με την καταξιωμένη εταιρεία επαγγελματικού Προσανατολισμού EMPLOY,πραγματοποίησε την Κυριακή (17-12) ενημερωτικές συναντήσεις με γονείς και μαθητές.

Στους μαθητές της πρώτης λυκείου, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει τα διαγνωστικά-ψυχομετρικά τεστ, ο κ. Κωνσταντίνος Κότιος, διδάκτωρ του Α.Π.Θ, σε συγκέντρωση που έγινε στο χώρο του φροντιστηρίου, τους ανέλυσε τα αποτελέσματα του τεστ, έλυσε τις απορίες τους και μίλησε για τις επαγγελματικές επιλογές των μαθητών.


Στους μαθητές της δευτέρας λυκείου, επειδή αυτοί οι μαθητές έχουν επιλέξει την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσουν, το αντικείμενο της συζήτησης ήταν να παρουσιάσει και κάποιες σχολές που την εποχή μας, δημιουργούν επαγγελματικές ευκαιρίες και πιθανόν να μην γνωρίζουν οι νέοι.

Στους υποψηφίους των Πανελλήνιων εξετάσεων, η παρουσίαση στόχευε κυρίως στην ψυχολογική υποστήριξη και στις σωστές επιλογές σχολών.


Στο μέλλον, το Φροντιστήριο Πράξη + Θεωρία, θα πραγματοποιήσει και άλλες εκδηλώσεις που θα στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής διαδικασίας.

Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.