Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρεις λόγοι για να στρώνετε το κρεβάτι κάθε μέρα

4 Δεκεμβρίου, 2017 by Σταματίνα

Μια από τις πιο βαρετές δουλειές για πολλούς είναι το καθημερινό στρώσιμο του κρεβατιού.

Όσο όμως και να προσπαθούμε να το αποφύγουμε κάποιες μέρες, καλό θα είναι να μην αμελούμε να στρώνουμε προσεκτικά το κρεβάτι μας κάθε πρωί.

Δείτε παρακάτω τρεις λόγους για να το κάνετε…

Λιγότερο τσαλακωμένα σεντόνια και μαξιλάρια

Στρώνοντας καθημερινά το κρεβάτι σας τα σεντόνια δεν τσαλακώνονται πολύ και επιπλέον τα μαξιλάρια παραμένουν πιο αφράτα και στο σωστό σχήμα τους καθώς τοποθετούνται στη σωστή θέση. Έτσι φαίνονται πιο καθαρά και καινούρια.

Καλύτερος ύπνος

Μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί αλλά ένα καλά στρωμένο κρεβάτι μπορεί να μας προσφέρει καλύτερο ύπνο. Η θέα και μόνο ενός τακτοποιημένου κρεβατιού μας προδιαθέτει για να ξαπλώσουμε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να βλέπαμε ένα κακοστρωμένο και ανακατεμένο κρεβάτι. Μπορεί η εικόνα αυτή να είναι οικεία σε όλους, όμως δεν είναι και η καλύτερη λύση για έναν σωστό ύπνο.

Καλύτερη ψυχολογία

Ακόμη και μια τόσο μικρή κίνηση μέσα στη μέρα μπορεί να μας δημιουργήσει καλύτερη ψυχολογία. Όταν το κρεβάτι είναι στρωμένο, αυτόματα ολόκληρο το υπνοδωμάτιο δείχνει πως βρίσκεται σε τάξη, ή έστω σε καλύτερη κατάσταση. Έτσι, όταν γυρίζετε από τη δουλειά βλέπετε μια πιο οργανωμένη εικόνα και ένα σπίτι περισσότερο περιποιημένο.

 

 

 

newsbeast

 

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2017 at 23:44 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply