Το πρώτο του χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία κοντά στο Λευκό Οίκο ως Πρόεδρος άναψε ο Ντόναλτ Τραμπ. Ωστόσο μάλλον τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε καθώς αντί  για πλήθος κόσμου είδε… άδειες καρέκλες.

Το Προεδρικό ζεύγος και όλη η οικογένεια Τραμπ μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση του γιγαντιαίου χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο παρ΄όλο που ήταν εντυπωσιακό δεν ήταν αρκετό για να παραστούν αρκετοί πολίτες στην φωταγώγηση.

Όπως ήταν φυσικό, οι haters δεν μπόρεσαν παρά να δημοσιεύσουν φωτογραφίες με τις άδειες θέσεις στο Twitter, θυμίζοντας πως κάτι τέτοιο είχε γίνει και στην ορκωμοσία του Προέδρου, όπου τότε συνέκριναν τον κόσμο που είχε πάει στον Μπάρακ Ομπάμα και στον Τραμπ με τις φωτογραφίες να μιλάνε από μόνες τους.

Παρ΄όλα αυτά, το κλίμα ήταν αρκετά ευχάριστο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αποφεύγει τα ειρωνικά σχόλια και να έχει μπει πλήρως σε χριστουγεννιάτικο mood.



«Η ιστορία των Χριστουγέννων ξεκινά πριν από 2.000 χρόνια με μια μητέρα, έναν πατέρα, τον γιο του μωρού και το πιο εξαιρετικό δώρο όλων – το δώρο της αγάπης του Θεού για όλη την ανθρωπότητα. Όποια και αν είναι οι πεποιθήσεις μας, γνωρίζουμε ότι η γέννηση του Ιησού Χριστού και η ιστορία της ζωής του», ήταν το μήνυμά που έστειλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την φωταγώγηση.

Aπό την ορκομωσία του

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.