Καθώς τα τελευταία χρόνια η αγορά των εταιρικών αυτοκινήτων σημειώνει σημαντική άνοδο, η Nissan προσφέρει το νέο X-Trail σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με χαμηλή φορολογική επιβάρυνση για τον τελικό χρήστη- οδηγό του οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση την νομοθεσία που ορίζει την φορολογική επιβάρυνση ενός χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, η Λιανική Τιμή Προ Φόρων (ΛΤΠΦ) του κάθε μοντέλου, αποτελεί ένα καθοριστικό παράγοντα για την απόφαση αγοράς του, καθώς; είναι άρρηκτα συνδεμένη με το ποσό φόρου που καλείται να πληρώσει ο χρήστης- κάτοχος.

Το άρτι αφιχθέν νέο Nissan X-Trail, έρχεται με μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την φινέτσα του, καθιστώντας το ιδανική επιλογή και ως εταιρικού αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης DiG των 1.600 κυβικών και των 163 ίππων, όπου η Λιανική Τιμή Προ Φόρων (ΛΤΠΦ) είναι στις 16.459 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι με φορολογικό συντελεστή 7%, το μέγιστο θεωρητικό φορολογητέο εισόδημα για τον τελικό χρήστη ανέρχεται μόλις στα 1.152 ευρώ το χρόνο!

Αντίστοιχο πλεονέκτημα διαθέτει και η έκδοση N-CONNECTA με τον κινητήρα πετρελαίου των επίσης 1.600 κυβικών που αποδίδει 130 ίππους, που «μεταφράζεται» σε μια ιδιαίτερα χαμηλή φορολογική επιβάρυνση για τον τελικό χρήστη.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.