Το απλό είναι το καλύτερο. Πρόκειται για μια βουτυράτη συνταγή ζυμαρικών η οποία απογειώνεται με μια σκορδάτη σάλτσα, φρέσκο βασιλικό, σπανάκι και παρμεζάνα.

Υλικά

  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • 6 κουταλιές βούτυρο
  • 8 σκελίδες σκόρδο
  • Αρκετό βασιλικό και σπανάκι, ψιλοκομμένα, 3 φλυτζάνια περίπου
  • Αλάτι, πιπέρι, τυρί παρμεζάνα

 

Εκτέλεση

  • Βράστε τα σπαγγέτι όπως λέει το πακέτο
  • Σε τηγάνι βάλτε το βούτυρο να λιώσει μαζί με το σκόρδο, ψιλοκομμένο για 3 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά
  • Προσοχή να μη καεί ούτε το ένα ούτε το άλλο
  • Κόψτε το σπανάκι και τον βασιλικό και προσθέστε τα στα σουρωμένα σπαγγέτι, βάλτε μέσα και το βουτυρωμένο σκόρδο
  • Προσθέστε αλάτι και βάλτε τα στη φωτιά για 2 λεπτά ακόμη, ανακατέψτε να πάρουν αρώματα
  • Προσθέστε λίγο ακόμη βούτυρο στην κατσαρόλα και σερβίρετε με άφθονη παρμεζάνα

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.