Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει, για ακόμη μία φορά, τον σπουδαίο αθλητή του μήκους,τον Γρεβενιώτη Μίλτο Τεντόγλου για το μεγάλο άλμα που τον ανέδειξε Πρωταθλητή Ευρώπης.
Ο νεαρός άλτης μόλις στα 19 του χρόνια κερδίζει μεγάλους αγώνες κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες και ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου φορώντας το χρυσό μετάλλιο.
Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή του και φυσικά στην οικογένεια του και κάθε επιτυχία σε μελλοντικούς αγώνες.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Πολλά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 20, που διεξάγεται στην Ιταλία, με επίδοση 8.07 μέτρα.
Η πορεία του μέχρι τώρα τον καθιστά έναν από τους κορυφαίους άλτες στην ηλικία του. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη για τη συνέχεια.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα: “Citius, Altius, Fortius!”
Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια, καθώς ο Μίλτος Τεντόγλου, ο εκ Γρεβενών διεθνής πια αθλητής, στην προσπάθειά του να ανέβει ακόμη ψηλότερα, κατατάσσεται στον καλύτερο αθλητή του είδους στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο ενώ επίσης βρίσκεται ανάμεσα και στους καλύτερους παγκοσμίως.
Παιδιά σαν το Μίλτο, παιδιά της θέλησης και της αφοσίωσης στο στόχο τους, μας κάνουν υπερήφανους και αποκαλύπτουν την άλλη όψη της Ελλάδας, αυτή της αξιοκρατικής προσπάθειας που στέφεται με επιτυχία. Παιδιά που αγωνίζονται παρά τις αντίξοες συνθήκες και που αναδεικνύουν τις αξίες που η κρίση προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να πνίξει. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε να στηρίξουμε και αυτή την Ελλάδα οφείλουμε να αναδείξουμε. Με τα λόγια του αναβιωτή των Ολυμπιακών Αγώνων: “Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά!” Μπράβο Μίλτο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.