Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.

Υλικά για 4 άτομα

  • 8 λουκάνικα
  • 1 κιλό από διάφορα μανιτάρια κομμένα κομματάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 200 γρ. λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα λουκάνικα.
  2. Μόλις ροδίσουν, σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και βάζουμε 200 γρ. ζεστό νερό.
  3. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσουν σιγά σιγά για 10-15 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε ύστερα τα μανιτάρια, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 10 λεπτά περίπου, μόλις δηλαδή είναι έτοιμα τα μανιτάρια.

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.