Mε αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη, ζητήθηκε από τον Star-fm, τόσο από τον Αντιπεριφεριάρχη ΠΕ Γρεβενών όσο και από τον Δήμαρχο Γρεβενών να σχολιάσουν την ομιλία του Πρωθυπουργού.

Ο Ευάγγελος Σημανδράκος θεώρησε θετική την παρουσία (και κατ επέκταση τις εξαγγελίες) του Πρωθυπουργού για την Δυτική Μακεδονία. Αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη για το φυσικό αέριο στα Γρεβενά:
Πρώτα θα πρέπει να γίνουν οι μελέτες βιωσιμότητας και μετά να κάνουμε δηλώσεις” λέγοντας ακόμη ότι η Περιφέρεια είναι υπέρ του φυσικού αερίου… “Ο Δήμος Γρεβενών δεν ήθελε τηλεθέρμανση με βιομάζα” …


Αρχείο mp3

Ο Γιώργος Δασταμάνης, αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , ενώ για το φυσικό αέριο στα Γρεβενά, είπε πως είναι κάτι για το οποίο ήδη υπάρχει μία προμελέτη από την ΑΝ.ΚΟ. και η ίδια η ΔΕΔΑ Α.Ε. (Δημόσια Εταιρεία Διανομής Αερίου) επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο διανομής στα Γρεβενά… (Με την δημιουργία δηλαδή σταθμού αποθήκευσης του αερίου)…
Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα τα Γρεβενά θα βάλουν φυσικό αέριο, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο” …
για να προσθέσει ότι: “Είμαι ο μόνος που αγωνίζομαι για το φυσικό αέριο, γιατί είναι όλοι απόντες” …

Αρχείο mp3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.