Μαρτυρίες για γλέντι σε κοντινή απόσταση

Βολίδα από πυροβόλο όπλο βρέθηκε στο κρανίο του 10χρονου που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών επί της οδού Βαρελά. Αυτό προέκυψε από τη νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά.

Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του λίγο μετά τις 9 το βράδυ κατά τη διάρκεια γιορτής για το τέλος της σχολικής περιόδου και έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι μπροστά στα μάτια συμμαθητών και γονέων.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, διασωληνομένο με τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψής από τους γιατρούς το αγόρι κατέληξε.


Σε εξέλιξη είναι ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Μενιδίου για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε Ηδη έχουν συλληφθεί τρία άτομα, δύο γαυναίκες και ένας άνδρας, ως ύποπτοι και ανακρίνονται.

Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τηλεφωνήματα που έγιναν την ώρα του περιστατικού από την συγκεκριμένη περιοχή και αφορούσαν άσκοπους πυροβολισμούς σε γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες γίνονται σε παρακείμενους καταυλισμούς Ρομά και σε σπίτια ενώ η βολίδα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως στο «στόχαστρο» των αστυνομικών έχουν μπει συγκεκριμένες οικίες που διαμένουν Ρομά που βρίσκονται πολύ κοντά στο σχολείο ωστόσο εκτιμάται πως μετά τον θόρυβο που έχει προκληθεί ο δράστης έχει εξαφανιστεί έχοντας κρύψει και το όπλο που χρησιμοποίησε.

Την ίδια στιγμή στο δήμο Αχαρνών επανέρχονται στην επιφάνεια καταγγελίες για ανεξέλεγκτη παράνομη οπλοχρησία και έλλειψη αστυνόμευσης.

Σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει «χθες το βράδυ μεταφέρθηκε από σχολείο στην περιοχή των Αχαρνών όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση 10χρονος ανήλικος τραυματισμένος, σε νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Από την νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος έφερε τραύμα στο κεφάλι από βολίδα πυροβόλου όπλου. Προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής»

Την ίδια στιγμή ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το τραύμα στο κεφάλι από τη βολίδα δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα οι γιατροί του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε το παιδί. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» αναφέρονταν: «Ο ανήλικος Σ.Μ., ηλικίας 11 ετών διεκομίσθη στο Νοσοκομείο μας την 8η Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30μ.μ. με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνομένο σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή το πρωί της 9ης Ιουνίου 2017».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.