Την Τρίτη 30 Μαϊου 2017, αντιπροσωπία του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Λότσιο Αθανάσιο και τον Γραμματέα κ. Μπουκάλη Δημήτριο επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά σε προγραμματισμένη επίσκεψη την οποία προγραμμάτισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Γρεβενών κ. Δασκαλόπουλος Αντώνης και ενημερωθήκαμε για την πορεία των έργων στην επαρχιακή οδό Χρωμίου – Ποντινής στην οποία κατέρρευσε Γέφυρα παρασυρόμενη από χείμαρρο μετά από έντονη βροχόπτωση στις 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκε και συνέδραμε με την παρουσία του και ο συμπατριώτης μας, μέλος του συλλόγου μας και Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης κ Μαρκόπουλος Δημήτρης. Ο κ Πλακεντάς μας ανέπτυξε την πορεία των διαδικασιών και μας ενημέρωσε ότι έχει γίνει νέα μελέτη η οποία συμπεριλαμβάνει νέα χάραξη, παρακάμπτοντας την κατεστραμμένη Γέφυρα.


Στην πορεία των διαδικασιών έχει πραγματοποιηθεί ήδη η περιβαλλοντική μελέτη του έργου. Ο Σύλλογος μας θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της πορείας του συγκεκριμένου έργου και θα ενημερώνει τους πολυπληθείς συμπατριώτες μας που τους αφορά άμεσα.


Για το Δ.Σ

O Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος Μπουκάλης Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.