Στον Star-fm μίλησε ο ο Πρόεδρος τής “Δημιουργία Ξανά!” Θάνος Τζήμερος, με αφορμή την επίσκεψή του στην Μακεδονία.

Ο κ.Τζήμερος μίλησε για το περιστατικό που συνέβη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, για τον Ηλ.Κασιδιάρη και Ν.Δένδια, για την πιθανή συνεργασία του με την Νέα Δημοκρατία, για την Παιδεία όπου είναι υπέρ της Άρσης της Ασυλίας, για τις επιχειρήσεις, για την Χρυσή Αυγή: “Την Χρυσή Αυγή την έκαναν “μάγκα” τα κόμματα” …
Ακούστε όλη την συνέντευξη:


Αρχείο mp3

To Πρόγραμμα των επισκέψεων

Ειδικότερα:
Ο Πρόεδρος τής “Δημιουργία Ξανά!” Θάνος Τζήμερος θα βρίσκεται το Σάββατο 20 Μαΐου στις 11:30 στην Έδεσσα στο καφέ “Ψηλός Βράχος”, όπου θα συναντηθεί με φίλους του κόμματος και στην Κοζάνη στις 18:00 στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία (θα ακολουθήσει συζήτηση) με θέμα:
«Ως Πότε Θα Πυροβολούμε την Ανάπτυξη;»
Ο κ. Τζήμερος θα παρουσιάσει πόσο εύκολο είναι η χώρα να ανακάμψει αλλά και πόσο αδύνατο είναι αυτό όσο οι κρατιστές κυβερνούν το τελευταίο σοβιετικό μόρφωμα της Ευρώπης. «Την ανάπτυξη τη φέρνει ο επενδυτής. Κανένας άλλος. Αυτός δεν χρειάζεται το κράτος. Χρειάζεται να σταματήσει το κράτος να τον καταδιώκει. Τι κάνουν τα κράτη που ευημερούν; Γιατί δεν κάνουμε κι εμείς το ίδιο;» μερικές από τις επισημάνσεις που αναμένονται στην ομιλία του Προέδρου της Δημιουργίας.

Την Κυριακή 21 Μαΐου στην Περαία Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Royal Hotel στις 19:00, ο Θάνος Τζήμερος θα παρουσιάσει τους στόχους και τις θέσεις της Δημιουργίας για την ανάπτυξη και ο Βασίλης Πανίδης, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου. την Περιφερειακή Οργάνωση της Δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με φίλους και μέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.