Το Ν.Π.∆.∆. «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισµού ∆ήµου Γρεβενών» συµµετέχοντας στη δράση «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» ενηµερώνει ότι  στις 8-5-2017 έχει δηµοσιευτεί Ανακοίνωση– Ενηµέρωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. προς τις ∆υνητικά Ωφελούµενες Μητέρες στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης έτους 2017 -2018 ενηµερώνοντας ότι:

Φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» για το έτος 2017 – 2018, αρχίζει νωρίς τον Μάιο,  µε στόχο να ολοκληρωθεί µε την έκδοση οριστικών αποτελεσµάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούµενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθµούς που επιθυµούν.

Ενόψει λοιπόν της δηµοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) εντός του  Μαϊου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει:

 

 

  • Να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016, που αφορά στα  εισοδήµατα  που   αποκτήθηκαν   το   έτος   2016   (από   1/1/2016  έως

31/12/2016)   και   να   έχει   εκδοθεί   η   Πράξη   Προσδιορισµού   Φόρου,

προκειµένου να υπολογισθούν τα εισοδήµατα

  • Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ

των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση

 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για συµµετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.

 

Το Ν.Π.∆.∆. «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισµού ∆ήµουΓρεβενών» θα σας ενηµερώνει για οποιαδήποτε νέα Ανακοίνωση – Ενηµέρωση από

µέρους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε..

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.∆.∆.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.