Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη ενός εκ των δύο δραστών ένοπλης ληστείας σε

χρηματαποστολή, που σημειώθηκε στις 10:25 μέσα στη Γεωπονική Σχολή, καθώς ο ένας από τους ληστές συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς είναι 25 ετών, αδελφός κρατούμενου στις φυλακές για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Η επεισοδιακή ληστεία σημειώθηκε την ώρα που οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής εφοδίαζαν το αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας μέσα στην Γεωπονική Σχολή Αθηνών.

Δύο δράστες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους της χρηματαποστολής και με την απειλή όπλων άρπαξαν δύο κασετίνες με χρήματα και επιχείρησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα.


Η μηχανή, όμως, δεν έπαιρνε μπροστά και οι δύο ένοπλοι απομακρύνθηκαν τρέχοντας.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε καταδίωξη στην Ιερά Οδό και στη γύρω περιοχή, όπου συνελήφθη ο 25χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία κασετίνα με χρήματα και το όπλο του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, όπου ανακρίνεται, ενώ οι έρευνες για τη σύλληψη του συνεργού του συνεχίζονται.

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.