Ο Σωκράτης Κόκκαλης που επί σειρά ετών ήταν στην προεδρία του Ολυμπιακού, ενημέρωσε μέσω επιστολής του πως δεν θα βρίσκεται στη φιέστα του συλλόγου για τον εορτασμό της κατάκτησης του εφετινού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αφού συγχαίρει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του εύχεται να συνεχίσει τη λαμπρή ιστορία της ομάδας, επιτίθεται στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, «φωτογραφίζοντας» μεθοδεύσεις για την απώλεια των πρωτείων των Πειραιωτών.


Αναλυτικά η επιστολή του Σωκράτη Κόκκαλη:

«Αγαπητέ Βαγγέλη,

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την πρόσκληση στη φιέστα κατάκτησης των 44 πρωταθλημάτων και των 7 τελευταίων συνεχόμενων και εύχομαι ο Ολυμπιακός μας να συνεχίσει να είναι πάντα πρωτοπόρος στην Ελλάδα.

Δυστυχώς λόγω της απουσίας μου σε επαγγελματικό ταξίδι δεν θα μπορέσω να είμαι στη μεγάλη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Είναι φυσιολογικό ο Ολυμπιακός, λόγω της μεγάλης υπεροχής του, να δέχεται τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων που θα ήθελαν να κατακτήσουν πρωταθλήματα. Εκείνο που είναι απαράδεκτο είναι να προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους χρησιμοποιώντας μεθοδεύσεις που δεν έχουν σχέση με το αθλητικό πνεύμα.

Είναι φυσιολογικό κάθε μεγάλη δύναμη να συντηρεί διάφορα παράσιτα που εμφανίζονται ως δήθεν φανατικοί υποστηρικτές. Αυτό είναι ένα λυπηρό φαινόμενο που δυστυχώς όμως πάντα υπήρχε, υπάρχει σήμερα και θα υπάρχει και στο μέλλον.

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι τα εκατομμύρια των οπαδών του, ένας από τους οποίους είμαι κι εγώ, που τον στηρίζουν από την στιγμή που ιδρύθηκε και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε και στο μέλλον .

Έχουμε κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα έχοντας εκατομμύρια οπαδούς, την καλύτερη ομάδα, υποδομές και οργάνωση.

Αυτή είναι η δύναμή μας!

Σου εύχομαι να συνεχίσεις την λαμπρή ιστορία μας κατακτώντας πρωταθλήματα και αυτό θα σου δίνει πάντα τη χαρά και τη δύναμη στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει.
Ζήτω ο Ολυμπιακός!

Με φιλία,
Σωκράτης Κόκκαλης».


δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.