Απίστευτο και όμως… ελληνικό!

Προπαραμονή βράδυ, δύο ημέρες πριν την σέντρα του τελικού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλει τον τελικό του Κυπέλλου!

Οπως ενημέρωσε ο SPORT FM, τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οδηγούν στην αναβολή του αγώνα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στην παρανομία με τα εισιτήρια, καθώς δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ενώ κι εκείνα που έχουν δοθεί στους φιλάθλους δεν έχουν αρίθμηση. Το γεγονός αυτό φυσικά συνιστά καραμπινάτη παρανομία κι έρχεται να προστεθεί και σε άλλα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί.


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε σύσκεψη μέχρι αργά το βράδυ με τους στενούς συνεργάτες του αλλά και συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους (ομάδες, ΕΠΟ, Δήμος Βόλου), στάθμισε τα γεγονότα και αποφάσισε ότι δεν πρέπει να παρθεί το παραμικρό ρίσκο για τη σωματική ακεραιότητα των θεατών.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ δεν άφησε άλλα περιθώρια στον Υπουργό. Ακόμα και τα εισιτήρια που εξέδωσε δεν είχαν πάνω αριθμημένες θέσεις και σειρές με συνέπεια να μην μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο, η ΕΛΑΣ δεν μπορούσε να δώσει τη δική της συγκατάθεση, οπότε το Υπουργείο, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια, προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση η οποία στο χρονικό σημείο που πάρθηκε αποτελούσε τη μοναδική λογική επιλογή.

Mένει να γνωστοποιηθεί πλέον η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού και το γήπεδο που θα γίνει.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.