Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor και αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο λόγος για τον Ορέστη Τσανγκ.

Ενα από τα πρόσωπα που ένθερμα στηρίζουν τον Ορέστη Τσανγκ είναι η αδελφή του, Μαρία. Η Μαρία Τσανγκ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αδελφό της σε παιδική ηλικία στέλνοντας το δικό της μήνυμα. Η Μαρία Τσανγκ έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της: «Μια φώτο που μόλις τραβήχτηκε με τον Survivor αδελφό και την handmade ξύλινη κατασκευή του που από ό,τι φαίνεται προδίδει και την αποχώρησή του. Για όσους ρωτάνε, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο λογαριασμός του στο Instagram έχει διαγραφεί εδώ κι εβδομάδες».

Ο Ορέστης Τσανγκ είναι υποψήφιος προς αποχώρηση με την Ελισάβετ και τον Γιάννη Σπαλιάρα και μένει να δούμε ποιος ήρθε τελικά πρώτος και… τελευταίος στην προτίμηση του κοινού.

 

 

 

 

 

bovary
loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.