Mε ρόλο-έκπληξη θα συμμετέχει ο Σάκης Ρουβάς στο δημοφιλές παιχνίδι Survivor, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στον Αγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το iefimerida.gr, την εβδομάδα του Πάσχα ο δημοφιλής καλλιτέχνης πρόκειται να βρεθεί στον Αγιο Δομίνικο για να συνδράμει στην επιτυχία που ήδη γνωρίζει το παιχνίδι σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Σάκης Ρουβάς θα έχει κομβικό ρόλο στο πάρτι επανένωσης αφού ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για να μεταβεί στο εξωτικό νησί.

Θα γνωρίσει τους παίκτες, θα έχει συμμετοχή στο πολυαναμένο πάρτι που ο ίδιος Τούρκος καναλάρχης είχε διαμηνύσει σε προηγούμενο επεισόδιο του παιχνιδιού πως θα συμβεί, ωστόσο δεν θα έχει συμμετοχή σε αγωνίσματα όπως αρχικώς είχε γραφτεί.

Να σημειωθεί ότι ο Ελληνας καλλιτέχνης διατηρεί φιλική σχέση και με τον Τούρκο καναλάρχη και παραγωγό του Survivor, Ατζούβν Ιλιτζαλί κάτι που τον έκανε να δεχθεί την επίσημη πρόταση που προήλθε και από τις δύο πλευρές.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.