«Ουδέποτε υπήρξε φλερτ με κανέναν» λέει κατηγορηματικά, στη συνέντευξή του στην «Ημερησία» ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων (ΕΚ), Μάριος Γεωργιάδης διευκρινίζοντας ότι «ο ιδεολογικός χώρος του κέντρου ανέκαθεν προσέγγιζε όλους τους δημοκρατικούς πολιτικούς σχηματισμούς για την εύρεση λύσεων για το καλό της χώρας».

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση, ο βουλευτής της ΕΚ υποστηρίζει ότι πρόκειται «όχι μόνο για αποδοχή των πάντων, αλλά ακόμα χειρότερα» και υποστηρίζει πως «δεν υπάρχει διαπραγμάτευση». Αναφερόμενος στη ΝΔ δηλώνει ότι «είναι οξύμωρο να υιοθετεί εκ νέου αντιμνημονιακή ρητορική».

Συνεχίζοντας, ο Μάριος Γεωργιάδης υπογραμμίζει ότι «ο θίασος περιπλανώμενου πρωθυπουργού με τίτλο “Η Σκληρή Διαπραγμάτευση”, τελείωσε». Ερωτηθείς για τη στάση των βουλευτών ως προς την ψήφιση των μέτρων, ο βουλευτής της ΕΚ υπογραμμίζει ότι «τα 2/3 των βουλευτών της κυβέρνησης γνωρίζουν καλά ότι δεν θα επανεκλεγούν και αυτό μπορεί να τους κρατήσει ενωμένους».

Τέλος, αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταδιώκει τους υποψήφιους επενδυτές και σιτίζει τους αιώνιους συνδικαλιστές» και υπογραμμίζει ότι «χρειάζεται πρόγραμμα ανόρθωσης της οικονομίας, χωρίς αγκυλώσεις, σε σταθερό περιβάλλον και με μεταρρυθμίσεις που καλύπτουν όλους τους τομείς και ειδικά του Δημοσίου».

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.