Χωριστά ζουν, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ισπανός πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο και η Ελληνίδα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη.


Οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Μάιο του 2016, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο πρωτότοκος γιος τους.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola, το ζευγάρι δεν μένει πια μαζί, ενώ η Espresso αναφέρει πως η συγκατοίκηση του ζευγαριού ήταν αδύνατη, καθώς η Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί με τον καινούργιο τρόπο ζωής της στην Ισπανία.

Πλέον, Νάντια και Γκόμεζ μένουν πλέον χωριστά και μάλιστα ο καθένας ζει στη χώρα του, με πηγές από το ισπανικό παλάτι να αναφέρουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μυστικά στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου πέντε μέρες πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους, Νικόλαος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελληνίδα δημοσιογράφος ζει πλέον στην Ελλάδα με τον γιο της, ενώ η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας έχει εκφράσει την επιθυμία της στην ίδια να ταξιδεύει συχνά εκεί, ώστε να μπορεί ο Νικόλαος να βλέπει περισσότερο τον πατέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.