Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών σε βάρος 68χρονου, ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ Γρεβενών στην οικία του 68χρονου στα Γρεβενά διαπιστώθηκε να έχει προβεί σε παραβίαση και παρέμβαση στο μετρητή κατανάλωσης, με αποτέλεσμα την κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.


Στην Καστοριά
Συνελήφθη χθες, (05-04-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς, 50χρονη ημεδαπή για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ Καστοριάς στην οικία της 50χρονης στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς διαπιστώθηκε να έχει προβεί σε κλοπή ρεύματος, παραβιάζοντας τον μετρητή ρεύματος, προκαλώντας έτσι στη επιχείρηση συνολική ζημία -7.760- ευρώ περίπου.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.