Μέσω των social media ήρθε στην δημοσιότητα ένα θέμα το οποίο τάραξε την πόλη του Μπόλτον, λίγο έξω από το Μάντσεστερ. Πέντε πιτ μπουλ εκτός ελέγχου από τον ιδιοκτήτη τους, επιτέθηκαν και δάγκωσαν περαστικούς, πριν δύο από αυτά πέσουν νεκρά από τις σφαίρες των αστυνομικών.

Ο ιδιοκτήτης των πιτ μπουλ  να έχει μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με μια γυναίκα, την οποία μάλιστα ένα εκ των πιτ μπουλ την δαγκώνει στο χέρι ενώ ένα άλλο προσπαθεί να τη δαγκώσει αλλά τελικά «σημαδεύει» την τσάντα της.

 

Λίγο αργότερα και ο ενώ ο ιδιοκτήτης των πιτ μπουλ εξακολουθεί να τα έχει ελεύθερα, ξεκινά διαμάχη με έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος άρπαξε μια καρέκλα προκειμένου να προστατευθεί από τα σκυλιά. «Πάρε τα σκυλιά σου και φύγε» ακούγεται να φωνάζει κάποιος στον υψηλόσωμο ιδιοκτήτη των πιτ μπουλ.

Τελικά λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν οι δυνάμεις της αστυνομίες, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν δύο από τα πιο επιθετικά πιτ μπουλ ενώ τραυμάτισαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τα άλλα δύο.

Μόνο το ένα κατάφερε να ξεφύγει, με τον ιδιοκτήτη τους να συλλαμβάνεται.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.