Από πρώτο χέρι ο Αλέξης Τσίπρας «εισέπραξε» την αγωνία που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ για την διαπραγμάτευση και την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης.

Το κυβερνών κόμμα στο εσωτερικό του δείχνει να γκρινιάζει για την κυοφορούμενη συμφωνία με τους δανειστές που θα περιλαμβάνει «μαχαίρι» στις συντάξεις, μείωση του αφορολόγητου καθώς και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Αυτή η ανησυχία έγινε αντιληπτή από τον πρωθυπουργό (και) σήμερα και από τα κυβερνητική στελέχη και όσους καθημερινά βρίσκονται στις διαβουλεύσεις με τους δανειστές και έχουν άμεση ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Εκτός της ανακοίνωσης-στήριξης στην κυβέρνησης για την διαπραγμάτευση, υπάρχει και η… άλλη ανάγνωση, που φέρνει άπαντες πια την επόμενη Κυριακή (9 Απριλίου) στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για νεότερη ενημέρωση για την πορεία των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που κανείς δεν ξέρει προς το παρόν πότε θα ολοκληρωθούν με δεδομένες τα νέα εμπόδια που βάζει το ΔΝΤ.

Πλέον, όλο το… βάρος πέφτει στον στόχο του Μαξίμου οι 153 βουλευτές να βάλουν πλάτη (ξανά) στην ψήφιση των μέτρων, όταν και εφόσον αυτά θα έρθουν στη Βουλή.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.