Η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη αλλά και όλα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, φαίνεται πως επηρεάσαν για μια ακόμη μέρα τους «Διάσημους», οι οποίοι παρά την προσπαεια που έκαναν να καθίσουν όλοι μαζί και να μιλήσουν, ηττήθηκαν ξανά από τους «Μαχητές».

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει δεχθεί τα πυρά από τους περισσότερους συμπαίκτες του, η επόμενη μέρα στο Survivor δεν ήταν και η καλύτερη για το στρατόπεδο των «Διάσημων» ενώ έγινε και χειρότερη μετά τη νέα ήττα στο αγώνισμα, στο οποίο μάλιστα δεν αγωνίστηκε ο Ντάνος.

Ηταν η 7η συνεχόμενη ήττα, κάτι που σημαίνει πως η πείνα έχει πιάσει πλέον ταβάνι αφού όπως παραδέχθηκαν και οι παίκτες εδώ και δύο ημέρες έχουν τελειώσει και οι προμήθειες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το παραμικρό δείγμα φαγητού.

 

Το πολύ σημαντικό έπαθλο της ασυλίας έρχεται πάντως απόψε αφού αν προκύψει νέα ήττα για τους «Διάσημους» τότε θα χάσουν και δεύτερο παίκτη μέσα σε ελάχιστες μέρες ενώ θα έχει ενδιαφέρον στο που θα καταλήξουν οι ψήφοι μετά την «κλίκα» που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα.

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.