Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Μελάνια με τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι φήμες πως οι δυο τους δεν τα πάνε και τόσο καλά πυροδοτήθηκαν ξανά, όταν η Πρώτη Κυρία αποφάσισε να αφήσει τον Λευκό Οίκο και να μείνει στη Νέα Υόρκη.

Δημοσίευμα του «US Weekly» έρχεται να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα ερωτήματα για το τί συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Στις 17 Μαρτίου η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, φορώντας δημιουργία της Alice Rois, γόβες Gianvito Rossi  και γυαλιά ηλίου Gucci περπάτησε το γκαζόν του Λευκού Οίκου συνοδεύοντας τον σύζυγό της. Η 46χρονη χαμογέλασε στις κάμερες, την ώρα που δισεκατομμυριούχος αδέξια έπιασε το χέρι της και ακούμπησε τις άκρες των δαχτύλων της», περιγράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με αυτό, όταν βγήκαν οι φωτογραφίες που χρειάζονταν το ζεύγος μαζί με τον γιο τους Μπάρον επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο και αναχώρησαν για το Παλμ Μπιτς, αφήνοντας πίσω τους τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Τότε η Μελάνια άφησε και το χέρι του Τραμπ».

Το περιοδικό επικαλούμενο πηγή κοντά στη οικογένεια υποστηρίζει πως η Μελάνια «δεν κρατά κρυφό από τους γύρω της το πόσο θλιμμένη είναι».

Πολλές πηγές αναφέρουν πως το πρώην μοντέλο αρνείται να μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι με τον Αμερικανό πρόεδρο, ακόμη και τις ελάχιστες φορές που βρίσκονται στην ίδια πόλη.

«Εχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια», αναφέρει πηγή από την πλευρά του Τραμπ. «Ποτέ δεν περνούν μαζί τη νύχτα, ποτέ», υποστηρίζει μία άλλη.

Ανθρωπος κοντά στην οικογένεια δηλώνει πως «η Μελάνια θέλει να συναναστρέφεται το λιγότερο δυνατόν με τον Τραμπ».

Η Μελάνια Τραμπ μετά την ορκωμοσία έχει ένα αρκετά περιορισμένο πρόγραμμα και τις περισσότερες ώρες της περνά στο ρετιρέ της στην πέμπτη λεωφόρο, ενώ τις ελάχιστες φορές που έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις έδειχνε τη δυσφορία της.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.