Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Σεπτέμβριο και να βρέθηκαν στα μαχαίρια για την κηδεμονία των 6 παιδιών τους, αλλά απ’ ότι φαίνεται τον τελευταίο καιρό έχει ηρεμήσει το κλίμα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «People» ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να μην είχαν καμία επικοινωνία όλον αυτόν τον καιρό, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει και πάλι να μιλάνε. « Ήταν μία δύσκολη στιγμή, αλλά τώρα είναι σε θέση να το λύσουν», αναφέρει μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον του Μπραντ Πιτ,  προσθέτοντας πως τώρα βρίσκονται στο σημείο που «δουλεύουν» την μεταξύ τους επικοινωνία.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Μπραντ Πιτ πάντα χαρακτήριζε την Αντζελίνα ως καταπληκτική μητέρα, με το πρώην ζευγάρι να βάζει πάνω απ΄όλα την οικογένεια, θέλοντας να προσφέρει τα πάντα στα παιδιά του.

Να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο εκπρόσωπος του ζευγαριού είχε αναφέρει πως όλα τα έγγραφα που αφορούν την επιμέλεια των παιδιών έχουν σφραγιστεί.

«Οι δυο τους έχουν δεσμευτεί στο να συνεργαστούν έτσι ώστε να επανακτήσουν την χαμένη τους επικοινωνία»,  ανέφεραν πηγές στο CNN.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.