Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το DELTA ORIENTATION 2017, η καινοτόμος εκδήλωση που οργάνωσε το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων για τους σπουδαστές του και τους νέους της Ηπείρου.

Σε ένα δεκάωρο μαραθώνιο εισηγήσεων, 37 Επιχειρηματίες, Επαγγελματίες και Υψηλόβαθμα Στελέχη Επιχειρήσεων της Ηπείρου αλλά και πολυεθνικών εταιριών, Επιστήμονες και Εθελοντές, σε δεκάλεπτες εισηγήσεις, μετέφεραν την εμπειρία τους στο κοινό και συζήτησαν μαζί του τις απορίες, τις παρατηρήσεις και τις απόψεις του.


Με το πέρας της εκδήλωσης, η κα Όλγα Κριτσιμά, διευθύντρια του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων δήλωσε:
“Για πρώτη φορά φέτος, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων διοργάνωσε την εκδήλωση DELTA ORIENTATION προκειμένου να φέρουμε τους σπουδαστές μας αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους νέους ανθρώπους της Ηπείρου σε επαφή με την πραγματική επιχειρηματικότητα, τα προβλήματά της αλλά και τις προοπτικές της. Θεωρήσαμε ότι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι γι’ αυτό είναι οι ενεργοί, Επιτυχημένοι Επιχειρηματίες και Επιστήμονες. Οι άνθρωποι αυτοί ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στην πρόσκλησή μας και μάλιστα μοιράστηκαν με τα παιδιά και ορισμένα από τα μυστικά τους. Όλοι τους δε, είχαν την καλοσύνη να κρατήσουν ανοιχτές τις πόρτες των επιχειρήσεών τους για όσους ενδιαφερόμενους θα ήθελαν να έχουν και μια προσωπική συνάντηση μαζί τους προκειμένου να συζητήσουν απορίες τους. Τους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους και την γενναιόδωρη υποστήριξή τους.

Από την άλλη, η συμμετοχή των νέων ήταν εξαιρετικά μεγάλη, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας, γεγονός που μας ωθεί να προσπαθήσουμε να καθιερώσουμε την εκδήλωση αυτή ως ετήσια εκδήλωση των ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, εισηγητές και κοινό κι ελπίζουμε να προσθέσαμε κάτι παραπάνω στις γνώσεις των νέων μας”.


Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.