Σε άγριο καβγά εξελίχθηκε η κοινή τηλεοπτική εμφάνιση του Βασίλη Οικονόμου και του Κώστα Ζαχαριάδη.

Αφορμή αποτέλεσε φράση του βουλευτή της ΝΔ, μετά από την επιμονή του δημοσιογράφου για το αν η αξιωματική αντιπολίτευση θα φέρει κατώτατο μισθό 751 ευρώ.

«Δεν είναι Σώρρας ο Μητσοτάκης. Αυτά τα λέει ο Σώρρας και ο Τσίπρας τα είχε πει», είπε ο κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Ζαχαριάδη.

«Είναι ντροπή αυτά που λέτε. Δεν έχετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό να κάνουμε διάλογο με επιχειρήματα. Λέτε τον Τσίπρα, Σώρρα. Τι να σας πω τώρα», απάντησε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποια ήταν η διαφορά;», τον ρώτησε ο κ. Οικονόμου, με τον κ. Ζαχαριάδη να απαντά «Οτι έγιναν εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015». «Η διαφορά είναι ότι τον ένα τον κυνηγάει η αστυνομία και ο άλλος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας», πρόσθεσε.

«Δεν είπα ότι είστε ο Σώρρας. Είπα όμως ότι η προεκλογική σας παροχολογία δεν διαφέρει από το στιλ του Σώρρα», αποκρίθηκε ο κ. Οικονόμου.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.