Η σύζυγος του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον οδηγό ταξί Κοσμά Τζέλιο, στην Καστοριά, αποκάλυψε στην αστυνομία τι έγινε το βράδυ της δολοφονίας.

Η 29χρονη είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της κάθισαν γύρω στις 8 μ.μ. να φάνε, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ειδήσεις». Αφού τελείωσαν το δείπνο τους, ο ειδικός φρουρός δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την υπηρεσία του. Όπως είπε η σύζυγός του, τον ρώτησαν σε ποιον ανήκει το χωράφι στη Λεύκη της Καστοριάς (σ.σ.: εκεί που έγινε το έγκλημα) και εκείνος απάντησε πως ανήκει στον πατέρα του.


Κατά την 29χρονη, εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ενημέρωσε τον ειδικό φρουρό ότι στο χωράφι στη Λεύκη είχε βρεθεί ένα πτώμα. Όπως περιγράφει η γυναίκα του, από εκείνη τη στιγμή η συμπεριφορά τού συζύγου της άλλαξε κάπως. Ένιωθε, λέει η 29χρονη, κάπως τρομαγμένος, ωστόσο όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος της απάντησε ότι απλά τον πόναγε το στομάχι του.

Μετά το τηλεφώνημα και αφού πέρασε λίγη ώρα, η σύζυγος του ειδικού φρουρού περιέγραψε ότι ο 30χρονος πήγε για ύπνο χωρίς να δείξει ιδιαίτερα σημάδια πανικού ή ανησυχίας. Ωστόσο, στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα το τηλέφωνο του σπιτιού τους ξαναχτύπησε. Ήταν πάλι από την υπηρεσία του ειδικού φρουρού και ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον καλούσε να παρουσιαστεί στην υπηρεσία για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Όπως λέει η σύζυγός του, δεν της είπε τίποτα εκείνη την ώρα και έφυγε. Η ίδια αναφέρει ότι έμαθε από το ίντερνετ τι είχε συμβεί και ότι επισήμως έμαθε για τη δολοφονία όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι τους για έρευνα, στις 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ως προς την εξέλιξη της έρευνας, έμπειροι αστυνομικοί τονίζουν ότι η συμπεριφορά του 30χρονου ειδικού φρουρού αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Εάν πράγματι στόχος του ήταν η ληστεία και εάν πράγματι, όπως τονίζουν, το κακό έγινε χωρίς να έχει προσχεδιάσει την επίθεση, θα έπρεπε να είναι ανήσυχος και γενικότερα να έχει διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που περιγράφει η σύζυγός του.


Ο 30χρονος, όμως, φάνηκε να ανησυχεί μόνο μετά το πρώτο τηλεφώνημα. Ως τότε η σύζυγός του δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ενώ στη συνέχεια ο ειδικός φρουρός πήγε για ύπνο. Και όπως λένε οι ειδικοί, δεν συνηθίζεται να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο κάποιος που λίγες ώρες πριν έχει σκοτώσει άνθρωπο…

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.