Και του Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών νομού Γρεβενών

Η Ομοσπονδία Αλωνιστών Ελλάδας και ο Σύλλογος Θεριζοαλωνιστών Νομού Γρεβενών θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Βουλευτή Γρεβενών κο. Χρήστο Μπγιάλα για την αμέριστη συμπαράσταση και τη συμβολή του στην επικοινωνία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο των Αγροτών – Θεριζοαλωνιστών.

Στις συναντήσεις μας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειο Κόκκαλη και τον Διευθυντή της Δ/νσης Εγγείων Βελτιώσεων Κώστα Στουρνάρα, παρουσία του Βουλευτή Χρήστου Μπγιάλα, τέθηκαν θέματα σχετικά με τη θεώρηση των αδειών κυκλοφορίας των ογκομετρικών φορτηγών ώστε να ισχύουν από τις 10 Μαΐου, την τοποθέτηση ταχογράφων σε ογκομετρικά φορτηγά με πινακίδες Α.Μ. και το εργόσημο για τους Χειριστές-Οδηγούς γεωργικών μηχανημάτων, μια πρόταση και πρωτοβουλία του κυρίου Μπγιάλα, η οποία μας βρίσκει σύμφωνους.

Για την μόνιμη και αποτελεσματική λύση των θεμάτων αυτών αποφασίστηκε να συσταθεί αρμόδια επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειο Κόκκαλη, τον Βουλευτή Γρεβενών Χρ. Μπγιάλα, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αλωνιστών Ελλάδας Π. Στεφανίδη, τον Δικηγόρο του Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Γρεβενών Χρ. Μήλιο, τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Αλωνιστών Β. Ουζουνίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Μεταφορών. Στην Επιτροπή θα συνδράμει το Ινστιτούτο Μελετών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.



Από την πλευρά μας συμμετείχαν στις συναντήσεις οι εξής:
Στεφανίδης Παύλος , Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αλωνιστών Ελλάδας
Ουζουνίδης Βασίλης, Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Αλωνιστών και Πρόεδρος Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Γρεβενών
Μπαρτζώκας Τάσος , Αντιπρόεδρος Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Γρεβενών
Μήλιος Χρήστος, Δικηγόρος Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Γρεβενών
Δούκας Ιωάννης, Πρόεδρος Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Σερρών
Μακρής Θεόδωρος, Δ.Σ. Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Σερρών
Καριπίδης Νίκος, Πρόεδρος Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Λάρισας
Παπαστεργίου Θωμάς, Δ.Σ. Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Λάρισας
Κόγιας Στέλιος, Πρόεδρος Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Λαμίας
Παπανδρέου Ανδρέας, Δ.Σ. Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Πάτρας
Πέτρος Γιαλαβουζίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Κοζάνης
Νίκου Σπύρος, Δ.Σ. Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Κοζάνης

Σύλλογος Θεριζοαλωνιστών Νομού Γρεβενών


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.