Την δήλωση του προέδρου της ΝΔ ότι δεν θα ψηφίσει κανένα από τα μέτρα ή τα αντίμετρα της συμφωνίας, σχολίασε από τις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό για τη συνέπεια της στάσης του και τη σοβαρότητα της πολιτικής του» είπε ερωτηθείς από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες, για το εάν θα απευθυνθεί η κυβέρνηση στην αντιπολίτευση όταν θα έρθει η ώρα της ψήφισης των μέτρων και αντίμετρων, και για το πώς σχολιάζει τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, ότι δεν θα ψηφίσει κανένα μέτρο.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός σχολίασε ότι «ίσως αυτή η στάση να είναι ένα δώρο προς την κυβερνητική πλειοψηφία, όπως ήταν και η στάση της μη υπερψήφισης των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση τα Χριστούγεννα για περίπου 1.200.000 συνταξιούχους, που είχαν τη δυνατότητα να πάρουν εφάπαξ πριν τα Χριστούγεννα μία σημαντική ενίσχυση, αυτό που ονομάσαμε “13η σύνταξη”». «Ο καθένας λοιπόν θα κριθεί από τις πράξεις του», σημείωσε.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.