Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,20χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Κοζάνης, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμισε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ με συμφοιτητές του στο κλειστό γυμναστήριο του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο νεαρός υπέστη ανακοπή και αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το γυμναστή του ΤΕΙ, ενώ αυτή την ώρα (1.50 μ.μ.) εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, κάτι που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

Ο διοικητής των δυο νοσοκομείων της περιοχής μας Γιώργος Χιωτίδης, που βρίσκεται τώρα στην Πτολεμαϊδα, είναι σε συνεχή επαφή με το ιατρικό προσωπικό, με τον ίδιο να σημειώνει στο Kozanimedia πως «είναι περιστατικό άμεσης προτεραιότητας για όλους μας».


Ο 20χρονος φοιτητής, με καταγωγή από το Ηράκλειο, έχει υποβληθεί σε όλες τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Kozanimedia οι γιατροί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, τα πρώτα κρίσιμα λεπτά, και, πλέον, διασωληνωμένος (πάντα σε σοβαρή κατάσταση…) και με τη συνοδεία αναισθησιολόγου και καρδιολόγου ο νεαρός μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά υπήρξε η σκέψη μεταφοράς του στη ΜΕΘ του Μποδοσακειου, αλλά τελικά προκρίθηκε η λύση της Θεσσαλονίκης.

kozanimedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.