Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 45χρονης

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών απάτη και κλοπή που διαπράχθηκαν σε περιοχή των Γρεβενών την 19-10-2016 και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής.
Συγκεκριμένα, την 19-10-2016 μία 80χρονη κατήγγειλε ότι την ίδια ημέρα την επισκέφτηκαν στην οικία της σε περιοχή των Γρεβενών, δύο άγνωστα άτομα, οι οποίοι προσποιούμενοι υπαλλήλους της Δ.Ε.Η., κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό πόσο των διακοσίων πενήντα ευρώ (250€) ενώ στη συνέχεια εισήλθαν στην οικία της και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από αυτή το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ (300€).

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα η συγκεκριμένη 45χρονη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών για την ταυτοποίηση του συνεργού της.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


Σύλληψη 26χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Χθες (02-03-2017) το μεσημέρι σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Δεσκάτης συνέλαβαν έναν 26χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του -15- ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.