Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έγινε η αναβίωση του εθίμου του «φανού» κάτω από συνεχή βροχόπτωση και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, με τη συμμετοχή λίγων φίλων του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν δωρεάν σουβλάκια (προσφορά του Συλλόγου) και κρασί (προσφορά του Στέφανου Παπαλιούρα τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ). Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας και λίγοι φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.



Την Καθαρά Δευτέρα και λόγω της κακοκαιρίας η εκδήλωση για τα κούλουμα, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου. Μοιράστηκε η πολύ νόστιμη φασολάδα, (την έφτιαξε η Χαρίκλεια Γάτου και την ευχαριστούμε πάρα πολύ), οι πολύ νόστιμες λαγάνες, τα νηστίσιμα εδέσματα, και κρασί (Οι λαγάνες ήταν προσφορά του αρτοποιείου του Δημήτρη Καραλιόλιου και το κρασί του Στέφανου Παπαλιούρα, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ).


Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας και πολλοί φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.
Τέλος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σ’ όλους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Νικόλαος Δεινόπαπας Αργύριος Γ. Καραλιόλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.