Τιμητικές πλακέτες στους Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Καραγιάννη και Νίκο Κουρέλλα
Σε μια κατάμεστη αίθουσα (δεν έπεφτε..καρφίτσα), του Κέντρου διασκέδασης

“Πανόραμα” στην Μυρσίνα Γρεβενών, ο πρόεδρος Δημοσθένης Κουπτσίδης και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Γρεβενών, τίμησαν το βράδυ του Σαββάτου (18-2-2017) τους προέδρους δύο μεγάλων αθλητικών σωματείων της Σούπερ Λίγκας: Τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, (που παρέστη στην εκδήλωση),

και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη (που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αναχώρησε χθες εκτάκτως από την Ελλάδα) και εκπροσωπήθηκε επάξια από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση. Οι πρόεδροι τιμήθηκαν για την προσφορά τους, ηθική και υλική, στην προσπάθεια που κάνει η ΕΠΣ Γρεβενών για το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.
Παρόν ήταν και ο γνωστός βετεράνος ποδοσφαιριστής και σημαία του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Στην κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, παρόντες ήταν, (εκτός των εκπροσώπων των Ενώσεων πολλών περιοχών της Ελλάδας και των εκπροσώπων των Αθλητικών Σωματείων της Ένωσης Γρεβενών),o πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και χορηγός της βραδυάς Γιάννης Γιάτσιος, ο διακεκριμένος Γρεβενιώτης νομικός Ανδρέας Πάτσης και πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου. Ιδιαίτερη μνεία, έγινε για την παρουσία του πρώην προέδρου της ΕΠΣΓ Χρήστου Ευαγγελόπουλου και του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Γιάννη Βαλαώρα.

Τιμήθηκαν ακόμη οι Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Καραγιάννης (Λαμία) και Νίκος Κουρέλλας (Κισσαμικός) ο οποίος μάλιστα πέρασε και από την ομάδα της ΑΕΚ.
Το φλουρί της Βασιλόπιτας έτυχε η ομάδα του Ταξιάρχη.

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική με τους: Κουρτίδη, Καραπαναγιωτίδη και Σιαμίδη στα ΠΟΝΤΙΑΚΑ, Γκόβα Δημήτρη στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ και Άννα και Τριαντάφυλλο στο ΛΑΪΚΟ πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση χόρεψε ο Σύλλογος Ποντίων Γρεβενών.

Καθίστε αναπαυτικά και δείτε όλη την εκδήλωση:








Οι Βραβεύσεις των ποδοσφαιριστών:


Ο Βαγγέλης Γραμμένος:


Οι πόντιοι ξεκινούν:

Δείτε εικόνες:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.