Γιορτή ερωτευμένων ή γιορτή εμπορικής εκμετάλλευσης του έρωτα; Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει κανένα δίλημμα για την 14η Φεβρουαρίου, καθώς προφανώς πιστεύει το πρώτο.

Τουλάχιστον αυτό δείχνει η ανάρτηση που έκανε για τη σύζυγό του στο Twitter. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ευχήθηκε στην Μισέλ Ομπάμα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, σχολιάζοντας ότι μπορεί να είναι σχεδόν 28 χρόνια μαζί της, αλλά νιώθει σαν να είναι ακόμη στην αρχή.

Και για του λόγου το αληθές, συνόδευσε την ανάρτηση με μία γλυκιά φωτογραφία των δυο τους, με την πρώην Πρώτη Κυρία να ποζάρει με νάζι ερωτευμένης έφηβης και εκείνον να στηρίζεται επάνω της.

View image on Twitter

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η απάντηση της Μισέλ Ομπάμα, με μία εξίσου γλυκιά ανάρτηση. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ευχήθηκε για την ημέρα στην «αγάπη της ζωής της» και την αγαπημένη της συντροφιά σε νησί, όπως έγραψε, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τα πόδια των δυο τους στην άμμο, προφανώς από τις πρόσφατες διακοπές τους.

View image on Twitter

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.