Η αξιολόγηση θα κλείσει και νέα μέτρα δεν θα ληφθούν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Δηλώνει «κεντρώος», πατριώτης κι όχι εθνικιστής, επιτίθεται στη Ν.Δ. και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση μελλοντικά.

«Οι συμφωνίες που έχουμε κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ τηρούνται και δεν πάμε να κάνουμε πολιτική σπέκουλα», απαντάει δε στο ερώτημα τι θα πράξουν οι ΑΝ.ΕΛΛ. σε περίπτωση που χρειαστεί να ψηφίσουν νέα μέτρα.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον ιδεολογικό του χώρο, είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ ξεκίνησα την πολιτική μου καριέρα με τη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου. Στη Νέα Δημοκρατία πρέσβευα πάντα αυτό που λεγόταν μεσαίος χώρος σε συνεργασία με την Κεντροδεξιά. Ποτέ δεν δέχθηκα συνεργασίες με ακροδεξιά στοιχεία, όπως είναι ο Βορίδης, ο Πλεύρης ή άλλοι που ενσωματώθηκαν με τη Νέα Δημοκρατία. Άρα, λοιπόν, τον ιδεολογικό μου χώρο θα τον βάλετε μάλλον στο Κέντρο παρά στη σκληρή Δεξιά. Δεν πιστεύω στην ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης με την έννοια της κατάργησης των εθνών – κρατών. Εγώ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε στην ενωμένη Ευρώπη των εθνών – κρατών, με τη διατήρηση των σημαιών, της εθνικής κυριαρχίας του κάθε κράτους, της ιδιαιτερότητας και των παραδόσεων του κάθε λαού».

 

thetoc

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.