Και οι Αγρότες των Γρεβενών στην Αθήνα…

Φωτογραφία αρχείου Star-fm.gr

Με ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων και συμμετοχή στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα,

την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου (13.30 πλατεία Βάθης), απαντά η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας.

Η αντιπροσωπεία είχε σήμερα συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τους υφυπουργούς Οικονομικών, Εργασίας, και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας, μετά τη συνάντηση στην Αθήνα, κάνει λόγο για κυβερνητική αδιαλλαξία που με την αρνητική της στάση δεν ικανοποιεί ούτε ένα από τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας.

Μεταξύ άλλων, απευθύνει κάλεσμα στους «εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα της Αττικής να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο για να στηρίξουν, ενεργά, τα δίκαια αιτήματα και τον αγώνα επιβίωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς».

«Παλεύουμε, με νύχια και με δόντια, να κρατήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας, να μπορούμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τις βιοτικές ανάγκες του λαού μας», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.



Και οι Αγρότες των Γρεβενών:

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.ΣΑΡΑΝΤΗ ΕΥΘΥΜΙΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6937271336.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.