Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ αρνήθηκε ότι το πρόγραμμα διάσωσης είναι σε κρίση και σημείωσε πως οι συζητήσεις για την ελληνική αξιολόγηση «δεν είναι επείγουσες». «Οι ελληνικές μεταρρυθμίσεις παίρνουν πολύ χρόνο, όμως πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Στην αποσαφήνιση πως η απογευματινή συνάντηση στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα θα εστιάσει στο ζήτημα των πλεονασμάτων και των μεταρρυθμίσεων και όχι στην ελάφρυνση του χρέους προχώρησε και ο Μισέλ Ρέινς, εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει πληροφορίες σύμφωνα με τοις οποίες στη συνάντηση θα εξεταζόταν και το θέμα του χρέους ο εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup ήταν ξεκάθαρος. «Η συνάντηση αυτή δεν αφορά στην ελάφρυνση του χρέους, είναι για τον προϋπολογισμό, το πρωτογενές πλεόνασμα και τις μεταρρυθμίσεις, ώστε να δώσει μια ώθηση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης», τόνισε σχετικά.

 

koolnews

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.