Υπερασπίστηκε την τοποθέτησή του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, ενώ επεσήμανε πως η αναφορά του σε επιστροφή στη δραχμή έγινε ως απάντηση σε ένα υποθετικό σενάριο.

«Είχα την ανάγκη να αντιδράσω ως Έλληνας πατριώτης», είπε ο κ. Κατσίκης για την τοποθέτησή του στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Υπερασπιζόμενος την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε πως «όπου μακεδονική γη, ελληνική γη» και πέταξε το μπαλάκι στην ΠΓΔΜ εάν θέλουν να εξακολουθήσουν να αυτοαποκαλούνται «Μακεδονία».

Υπενθύμισε επίσης πως οι Σκοπιανοί εμφανίζουν παραποιημένους χάρτες, καπηλευόμενοι την Ιστορία.

Όσον αφορά στην αναφορά του σε «επιστροφή στη δραχμή», ο Κώστας Κατσίκης τόνισε πως παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του, , μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Απάντησα σε μία ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε υποθετικό σενάριο, τόνισε. «Εάν επέλθει το Grexit, πράγμα το οποίο αντεύχομαι, ας ρωτήσουμε τους Έλληνες και εάν θέλουν επιστροφή στη δραχμή να το συζητήσουμε», διευκρίνισε.

 

protothema

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.