Με διεθνή συμμετοχή…

Σε δύσκολες συνθήκες αφού οι υψηλές θερμοκρασίες εμπόδιζαν την διατήρηση του στίβου σε ικανοποιητική κατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο κύπελλο Παίδων Κορασίδων με διεθνή συμμετοχή (Βουλγαρία και Τουρκία) στο Ελατοχώρι Κατερίνης τις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017.

Το επιπέδο των αθλητών και αθλητριών ήταν σε υψηλό επίπεδο και ο συναγωνισμός πολύ έντονος μεταξύ αθλητών και σωματείων. Ξεχώρισε στην κατηγορία Κορασίδων (Κ2) η Τσιοβόλου Μαρία (ΒΟΛ) που με δύο χρυσά μετάλλια επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την ανωτερότητα της.

Στην κατηγορία Παίδων (Π2), οι μάχες ήταν πολύ μεγάλες και τελικά μοιράστηκαν τα χρυσά μετάλλια οι Πήχας Απόστολος (ΓΡΕ) και Μαρμαρέλλης Χρήστος (ΣΕΡ) στο γιγαντιαίο και στην τεχνική κατάβαση αντίστοιχα.

 

Στις μικρές κατηγορίες και στους Παίδες (Π1) ο Μπάκας Αστέριος (ΑΛΠ) κέρδισε, όπως και την προηγούμενη βδομάδα, το χρυσό μετάλλιο στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση με εξαιρετικό χρόνο. Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Ασβεστάς Δημήτριος (ΒΟΛ) ήταν το ίδιο εντυπωσιακός και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στις κορασίδες (Κ1) οι Ναουσαίες Τρούπκου Ευανθία Αικατερίνη και Μουδιώτη Μαρία Ακριβή μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τις πρώτες θέσεις στο γιγαντιαίο και στην τεχνική κατάβαση αντίστοιχα.

Οι υπόλοιποι αθλητές του Χ.Ο.Σ. Γρεβενών: η Ζιάμπρα Λυδία να παίρνει την 4η θέση στην Τεχνική Κατάβαση και την 10η στην Γιγαντιαία Κατάβαση ενώ ο Μιτηντζής Νικόλαος την 13η θέση στην Γιγαντιαία Κατάβαση. Ο Ζιάμπρας Αρίων την 21η θέση στην Γιγαντιαία Κατάβαση και στην μικρή κατηγορία ο Πήχας Νικόλαος την 13η θέση στην Γιγαντιαία Κατάβαση. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους.

Νωρίτερα,  στο Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου στις  28/1/2017,   ο Απόστολος Πήχας  κατέλαβε  την 2η θέση στο 1ο ΚΥΠΕΛΛΟ Π2-Κ2 στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση . Ποιο αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας του Χ.Ο.Σ.Γ στο Πήλιο ήταν: Πήχας Απόστολος 2η θέση, Τζουμάκας Απόστολος 6η θέση, Μητιντζής Νικόλαος 16η θέση, και στα κορίτσια η Ζιάμπρα Λυδία την 7η θέση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους.

eox


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.