Όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή των φοιτητών της Σχολής Πυροσβεστικής, τα μαθήματα των οποίων ξεκινούν στις 9 Ιανουαρίου, τηρώντας το αρχικό χρονοδιάγραμμα, στο οποίο είχε δεσμευτεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.
Τα εγκαίνια της Σχολής, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, θα γίνουν προσεχώς, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Ν. Τόσκα, του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.
Οι 93 σπουδαστές αναμένεται να φτάσουν στην Πτολεμαΐδα μέχρι το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου. Οι εργασίες εσωτερικά έχουν ολοκληρωθεί, ενώ αυτή τη στιγμή εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των χώρων. «Έχει ληφθεί κάθε μέριμνα, μετά από τη συνεργασία του Περιφερειάρχη με τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος για τη σίτιση και φιλοξενία των σπουδαστών κατά τη φοίτησή τους», δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτικής προστασίας Ηλίας Κάτανας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.