Η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ είναι η πιο σημαντική, λαμπερή, φωτογενής επίδειξη μόδας της χρονιάς. Κοσμήματα, βραδινά φορέματα, αξεσουάρ, κομμώσεις, μακιγιάζ. Και σταρ σαν κινούμενες διαφημίσεις. Θέλετε να μάθετε ποιο υπήρξε το δημοφιλέστερο Οσκαρικό ρούχο για την χρονιά που φεύγει; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Μια σχέση πάθους
Κανείς δεν θα φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια ότι ένας σχεδιαστής, ένας στυλίστας αλλά και η άμεσα ενδιαφερόμενη, δηλαδή η ηθοποιός, εκτός από τα κοπλιμέντα και την άμεση αντίδραση φίλων και γνωστών αλλά και αγνώστων, θα μπορούσε να έχει μια τόση λεπτομερή καταγραφή για την εμφάνιση της.

Χόλιγουντ και μόδα
Ήταν η Scarlett Johansson; Ή μήπως η Οlivia Wilde; Η Cate Blanchett ή η Priyanka Chopra, η Charlize Theron και η Olivia Munn; Ο απόηχος των ‘Οσκαρ του 2016 απέδειξε, σύμφωνα με την Google, ότι το πιο «γκουγκλαρισμένο» φόρεμα είναι αυτό που φορούσε η Jennifer Garner. Με την υπογραφή Αtelier Versace.

Σαν πρόβα νυφικού
Χαρές και μεγάλες προσδοκίες για το 2017 για την πρώην σύζυγο του Ben Affleck. Αλλά και η Donatella Versace με το ατελιέ της θα πρέπει να έχουν ήδη δει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις του οίκου, κυρίως στα φορέματα που ακροβατούν ανάμεσα στο πρετ-α-πορτέ και την υψηλή ραπτική. Μήπως το έχουν παραγγείλει ήδη και σε λευκό για νυφικό;

Επόμενη στάση, κόκκινο χαλί
Ένα ιδιαίτερο φόρεμα, αυστηρά γεωμετρικό, μαύρο, με ξεχωριστό μπούστο, κεντημένο, αστραφτερό, μαύρο στο μαύρο, δύσκολα αντιγράφεται. Ασύμμετρο, με έναν ώμο, γκρο σατέν ύφασμα και λεπτή ζώνη στη μέση, τόσο όσο να υπογραμμίζεται η μέση. Και με ουρά στο πλάι, για να στέκεται τέλεια στο κόκκινο χαλί, και να συνοδεύει την σταρ σε κάθε της βήμα. Και κάθε στάση για τους φωτογράφους.

Και τα προγνωστικά
Κάθε φόρεμα στην απονομή των Όσκαρ πρέπει να είναι μοναδικό, δηλαδή, να μην το έχει ξαναφορέσει καμία άλλη. Τα προγνωστικά έχουν ήδη αρχίσει. Κανείς δεν ξέρει τι θα φορεθεί την μεγάλη βαρδιά. Ποια θα νικήσει; Ίσως τελικά, να μην είναι πάντα εκείνη που θα ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το χρυσό αγαλματάκι. And the Oscar goes to…

 

clickatlife


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.