Ο διοργανωτής του «Game2: Winter», ενός ρωσικού ριάλιτι στα πρότυπα της ταινίας «Hunger Games», θα αφήσει 30 άτομα μέσα στην ερημιά της Σιβηρίας, υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα οποία θα πρέπει να επιβιώσουν με κάθε κόστος. Όλα επιτρέπονται σε αυτό το περίεργο τηλεοπτικό σόου, από την κατανάλωση αλκοόλ, τις μάχες σώμα με σώμα, τους βιασμούς ακόμα και τους φόνους, όπως αναφέρει ο διοργανωτής και εκατομμυριούχος από τη Ρωσία.

Οι διαγωνιζόμενοι για να επιβιώσουν και να κερδίσουν το χρηματικό βραβείο των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, θα έχουν στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και θα πρέπει να κυνηγούν και να ψαρεύουν ώστε να μπορούν να τρέφονται.

Ο άνθρωπος πίσω από το ριάλιτι, ο εκατομμυριούχος Γιεβγένι Πιατκόφσκι, αναφέρει πως η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη αν κάτι συμβεί στους συμμετέχοντες και πως αυτό θα υπάρχει και υπογεγραμμένο σε ιδιωτικό συμφωνητικό μαζί τους.

Ο κάθε ένας από τους 30 διαγωνιζόμενους θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 157.000 ευρώ, ενώ κάποιοι «τυχεροί» από αυτούς θα επιλεγούν από ηλεκτρονική κληρωτίδα και θα συμμετάσχουν δωρεάν.

hngsibr2hngsibr3hngsibr5hngsibr6hngsibr7hngsibr8hngsibr9hngsibr10hngsibr1

 

newsbeast.gr


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.