Η ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν είναι πια ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα σε όλο τον πλανήτη και μετρά δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών, διαφημιστικές καμπάνιες, συμμετοχές σε πασαρέλες και επιδείξεις μόδας Οίκων υψηλής ραπτικής, συμβόλαια με beauty brands και εκατομμύρια θαυμαστές στα social media.

Σε όλα αυτά εσείς την θαυμάζετε για την αψεγάδιαστη εικόνα και τη λεία, λαμπερή και βελούδινη επιδερμίδα της, που πολλές φορές έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις δουλειές της, αφού η Κέντραλ φωτογραφίζεται συχνά όπως τη γέννησε η μητέρα της και δείχνει γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Ποιος θα το πίστευε όμως ότι το supermodel δεν είχε μια ρόδινη εφηβεία ως προς τα beauty issues της;

Η νεαρή καλλονή μέχρι και τα 16 της χρόνια αντιμετώπισε πολύ έντονα προβλήματα ακμής και κατά καιρούς δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για αυτό σε μια προσπάθεια να συμβουλέψει τις θαυμάστριες της και να τις ενθαρρύνει.

Στα πλαίσια αυτά λειτούργησε και η προσωπική της δερματολόγος, Κρίστι Κιντ, η οποία επικεντρώθηκε στο θέμα το bacne, δηλαδή στην ακμή που εμφανίζεται σε ένα ιδιαίτερο σημείο του σώματος, την πλάτη, που έχει τους περισσότερους σμηγματογόνους αδένες για το λόγο αυτό είναι και επιρρεπής στα σπυράκια.

Σύμφωνα με την Κιντ, ο τρόπος με τον οποίο λούζεστε επιδράει στην εμφάνιση της ακμής στην πλάτη: σαπουνίζετε τα μαλλιά, απλώνετε το κοντίσιονερ, περιμένετε να δράσει και εκμεταλλεύεστε το χρονικό διάστημα της αναμονής, για να πλένετε το σώμα σας. Έπειτα ξεπλένετε τα μαλλιά, για να φύγει το κοντίσιονερ.

Τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε ξανά τη σέξι πλάτη, που θα μπορέσει αν υποστηρίξει ένα backless φόρεμα χειμώνα – καλοκαίρι;

  • Η λύση είναι να αλλάξετε σειρά στο λούσιμο, δηλαδή να ασχοληθείτε πρώτα με τα μαλλιά και αφού ξεβγάλετε το κοντίσιονερ, τότε είναι σύμφωνα με την Κιντ, η κατάλληλη στιγμή, για να πλένετε το σώμα σας με το αφρόλουτρο και να το απαλλάξετε από βρωμιά και υπολείμματα.

bovary


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.